top of page

Christina Kabel fik FDJ-medaljen - og sagde desværre farvel til foreningen, da hun rejste hjem til kongeriget.

 

 

Få større udskejelser

 

(Fra Sydslesvigsk Årbog 2002)

 

Et stille og selskabeligt år uden de store faglige udskejelser. Det er status for Flensborg danske Journalistforening i 2002.Sidste år havde vi meget vanskeligt ved at lokke vore medlemmer til foredrag og faglige aftener. I 2002 blev det derfor blot til et par stambordsaftener på nogle af Flensborgs anbefalelsesværdige værtshuse.

 

Mens disse linjer skrives, arbejder vi på en sommerhusweekend i Danmark. Hvert år uddeler foreningen en FDJmedalje - erhvervet fra Freie Deutsche Jugends restlager i Østberlin. FDJ-prisen gik i år til Christina Kabel for hendes gode evner i at søge tilskud. Hvis ikke hun havde skaffet os et ikke ubetydeligt beløb fra Dansk Journalistforbunds kreds tre, var vort arrangement med Kurt Strand på Jaruplund Højskole i efteråret 2001 næppe blevet til noget.

 

Da Christina Kabel er stoppet som journalist på Flensborg Avis, skulle vi i år have valgt ny næstformand. Det blev avisens kulturanmelder Erling Dissing, Aabenraa. Der var desuden genvalg af Hans Christian Davidsen som formand, mens fotograf Lars Salomonsen fortsætter som kasserer.

bottom of page