top of page
Underskud hos journalisterne

 

FLENSBORG Danske Journalistforening kom ud af jubilæumsåret 2009 med et klækkeligt underskud. Der kom nul cent ind, selv om foreningen havde søgt adskillige fonde om støtte til 60-årets arrangementer.

 

- Som tilsluttet forening under Sydslesvigsk Forening fik vi et pænt beløb fra SSFs pulje, og uden det havde det set skidt ud, sagde formand Hans Christian Davidsen, da der blev holdt generalforsamling på Hansens Brauerei i Flensborg.

 

I jubilæumsåret blev der arrangeret foredragsaftener om Flensborg Avis’ historie i samarbejde med blandt andre Historisk Samfund for Sønderjylland og Museumsforeningen i Sydslesvig. De to store arrangementer fandt sted i oktober, da foreningen havde besøg af journalisterne Kerrin Linde og Leif Jonasson  til at give kritik af Flensborg Avis og vurdere avisens fremtid. Årets store succes var en koncert med reggae-bandet BliGlad, der trak knap 300 mennesker i Kühlhaus. Koncerten blev arrangeret i samarbejde med gruppen »Spillestedet«.

 

Endelig var der det faste indslag: Julefrokosten, der blev holdt på Das Kleine Restaurant i Flensborg.

- I år skal der gnaves af på gælden, så det bliver allerhøjst til en enkelt udflugt i lokalområdet, sagde formanden i sin beretning.

 

Hans Christian Davidsen blev genvalgt som formand, og Trine Flamming som næstformand.          

 

(Fra Flensborg Avis 2010)

 

 

 

bottom of page