top of page

 

FRUGTBART SAMARBEJDE

 

FLENSBORG. En tur til München og et forfatterbesøg af Leif Davidsen. Det er to af de aktiviteter, Flensborg Danske Journalistforening (FDJ) tilbyder sine medlemmer i den kommende sæson.Den 23. februar gæster Leif Davidsen Lolfodsalen i Slesvig, og denne aften er journalistforeningen gået sammen om at arrangere med Sydslesvigsk Forening og Dansk Centralbibliotek.

 

Det oplyste formand Hans Christian Davidsen, da FDJ i weekenden holdt generalforsamling i Aktivitetshuset.

 

I Kristi himmelfartsdagene drager foreningen på en tre-dages tur til München. Turen skal både have et fagligt og et socialt indhold.Formanden glædede sig i sin beretning over et frugtbart samarbejde med andre foreninger og institutioner i Sydslesvig.

 

Sammen med Flensborg Avis’ læserklub, Bravissimo, inviterede FDJ i august på en tur med damperen »Alexandra« på Flensborg Fjord. Og i september var der et samarbejde med SSF, Dansk Centralbibliotek, Kunstkredsen og Sydslesvigs danske Kunstforening om en kunst- og foredragsaften. Journalist Vibeke Sperling besøgte sammen med billedkunstneren Pernille Kløvedal Helweg Flensborg for at fortælle om deres bog »Rusland i stykker«.

 

På generalforsamlingen i weekenden var næstformand Daniel Dürkop på valg, og han blev genvalgt. 

 

(Fra Flensborg Avis 2005)

bottom of page