top of page
JOURNALISTFORENING ER
KLAR MED NYT PROGRAM

 

FLENSBORG Danske Journalistforening fortsætter i år sit samarbejde med Dansk Centralbibliotek og Sydslesvigsk Forening om at få interessante mediepersoner til Sydslesvig.

 

Torsdag den 16. marts kommer journalist og forfatter Niels Krause- Kjær til Lolfodsalen i Slesvig, hvor han blandt andet vil fortælle om sin spændingsroman »Kongekabale «. Niels Krause- Kjær er tidligere leder af journalistuddannelsen på Syddansk Universitet og er netop begyndt som radiovært på P1-programmet »Krause på tværs«.

 

Som optakt til foredraget vises filmen Kongekabale på Slesvig Bibliotek torsdag den 2. marts klokken 19.30. Arrangementet er en fortsættelse af det samarbejde, der sidste år opstod med invitationen af journalisten og forfatteren Leif Davidsen.

 

Det oplyste formanden Hans Christian Davidsen, da Flensborg Danske Journalistforening holdt generalforsamling i Flensborg Avis’ bladhus. Han fremhævede i sin beretning foreningens tur til München i Kristi himmelfarts-dagene som en af de store succeser i sæsonen 2005.I det kommende år har foreningen endnu et fagligt arrangement på programmet.

 

I september kommer journalisten Bjarke Myrthu til Flensborg og fortæller om »digital storytelling «. Dette foredrag tilbyder journalistforeningen i samarbejde med Folkeuniversitetet, Dansk Centralbibliotek og Flensborg Avis, og det vil derfor også være åbent for offentligheden.

 

På generalforsamlingen var der genvalg til formand Hans Christian Davidsen og kasserer Erling Dissing, mens Daniel Dürkop fortsætter som næstformand.

 

Foreningens årlige hæder, FDJ-prisen, gik i 2005 til Jonas Bech Andersen.

 

(Fra Flensborg Avis 2006)

 

 

bottom of page