top of page
NÆSTFORMAND SØRGEDE FOR MADEN

 

FLENSBORG. Julefrokosten og en stambordsaften var højdepunkterne i Flensborgs danske Journalistforenings aktivitetskalender 2002.

 

Det fremgik af den beretning, som formand Hans Christian Davidsen holdt på generalforsamlingen på Aktivitetshuset i Flensborg i weekenden.Journalistforeningen har endvidere haft et samarbejde med Dansk Journalistforbunds kreds tre i Sydjylland om deltagelse i en række faglige arrangementer. En sommerhusweekend gik til gengæld i vasken på grund af for få tilmeldinger.

 

I Aktivitetshuset fortsatte foreningens medlemmer det afslappede aktivitetsniveau med en gryderet tilberedt af næstformand Erling Dissing. Han fortsætter på sin post, ditto gør formanden. Der var nyvalg til Daniel Dürkop, som overtager kassererposten efter Lars Salomonsen.

 

Foreningens årlige FDJ-pris går til et medlem, der i særlig grad har gjort sig bemærket.Prisen er en gammel østtysk medalje fra Freie Deutsche Jugend. Hæderen gik i 2002 til Daniel Dürkop, der har bakket solidt op om foreningens arrangementer.

 

Hans Christian Davidsen kunne på generalforsamlingen oplyse, at William Renton Priors Mindelegat er blevet forhøjet fra 1500 til 2000 kroner. Det stilles til rådighed af Grænseforeningen og gik i denne omgang til Erling Dissings arbejde med bogen »Min fortællerhat « på Forlaget Systime.

 

(Fra Flensborg Avis 2003)

bottom of page