top of page
NY DATO FOR DEBATMØDE

 

FLENSBORG danske Journalistforening holder i løbet af foråret et nyt debatmøde i Flensborghus. Overskriften på debatmødet bliver "Har det danske mindretal en fremtid i Europa?".

 

- I første omgang var mødet planlagt til den 12. februar, men vi kommer desværre til at konkurrere med andre væsentlige arrangementer, så vi har valgt at flytte det, fortalte foreningens formand, Hans Christian Davidsen, da der i weekenden var generalforsamling i Aktivitetshuset i Flensborg.

 

- Desværre nåede vi ikke at få stoppet annonceringen i juledagene, så den forkerte dato kom til at figurere annoncerne. Det beklager vi, sagde han.I løbet af meget kort tid vil der blive offentliggjort en ny dato for debatmødet. Paneldeltagerne bliver Torben Rechendorff som medlem af Folketingets Femmandsudvalg for sydslesvigske anliggender, Sydslesvigsk Forenings ny formand, Dieter Küssner, og Grænseforeningens ny generalsekretær Knud-Erik Therkelsen.

 

På generalforsamlingen var Hans Christian Davidsen og Erling Dissing på valg, og de blev begge genvalgt. Bestyrelsen har konstitueret sig, så formanden fortsætter. Erling Dissing er ny kasserer, og Daniel Dürkop er næstformand. 

 

(Fra Flensborg Avis 2004)

bottom of page